tiistai 28. huhtikuuta 2015

Olen itse syntyperältäni puoliksi Maroccolainen, joten toisenpuoleni kulttuuri luonnollisesti kiinnostaa minua.
Maailmalla yksi tämän hetken "kuumimmista" nousevista trendeistä on juuri Maroccolainen sisustustyyli, jota yhdistellään vaivattomasti Scandinaaviseenkin kotiin. Tuloksena on ripaus itämaista taikaa. 
Yhtenä ehdottomana maailmalla leviävänä hittituotteena on Beni Ourain uniikit Maroccolaiset matot, joissa vaalealle pohjalle piirtyy tummaa vinoruutu kuviota. Jokainen matto on uniikki, pehmeä ja käsin tehty. Mattojen hinnat ovat yleensä vähintään tuhat euroa, mutta ovat mielestäni satsauksen arvoisia.
Laatoissa näkyy myös selkeästi itämainen, välimeren vivahteilla höystetty tyyli, joissa laattakoko on selkeästi pienempi kuin mihin meillä on yleensä totuttu. Laatoissa on käsinmaalattua kuviontia ja ne luovat tilaan aivan oman tunnelmansa. Laattoja voi laittaa piristeeksi keittiön välitilaan, pesuhuoneeseen tai vaikkapa lattialle, mielikuvitus on rajana..








maanantai 27. huhtikuuta 2015

Onko elämäsi sinulle tärkeä? Haluatko menestyä ja tehdä unelmistasi totta? Jos vastasit kyllä, tutustu NLP-valmennukseen.
Mitä NLP on?(Neuro-Linguistic Programming)
NLP on taidokas kokonaisuus, jolla voidaan opettaa ihminen ajattelmaan ja toimimaan tavalla, joka tukee hyviin tuloksiin pääsemistä. Se on laaja itsensä kehittämisen työkalu, joka avaa ovet omien kykyjen maksimointiin, tuloksekkaaseen kommunikaatioon, vuorovaikutukseen ja menestykseen.
NLP pureutuu pintaa syvemmälle ja keskittyy ihmisen sisäisiin ja tiedostamattomiin prosesseihin sekä ajatus- ja uskomusjärjestelmiin. Se on rakenne, miten aivot toimivat ja miten voit ohjelmoida mielesi saavuttamaan todelliset tavoitteesi. 
NLP sisältää erilaisia tekniikoita, joita voit hyvin hyödyntää yritysmaailmassa, henkilökohtaisessa elämässä sekä erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.
NLP:tä on kutsuttu erinomaisuuden psykologiaksi, uudeksi teknologiaksi, oivaltavaksi asenteeksi ja käyttöohjeeksi omaan mieleen. 
NLP  sopii kaikille jotka haluvat menestyä entistä paremmin ja olla onnellisempia. Monet ihmiset ympäri maailmaa ovat muuttaneet elämäänsä ja tehneet unelmistaan totta NLP-valmennuksen avulla. Sitä on käytetty tuloksekkaasti yli 40 vuotta yritysten ja yksilöiden valmennuksissa, joissa huipputulokset puhuvat puolestaan. Yksi kuuluisa esimerkki on NLP-valmentajia Anthony Robbins, jonka oman elämän NLP muutti täysin. Muutoksen seurauksena hän aloitti uran NLP-valmentajana ja sai asiakkaikseen korkean profiilin henkilöitä kuten Oprah Winfreyn, tennislegenda Andre Agassin, tähti-investoija Paul Tudor Jonesin ja lopulta jopa Amerikan presidentti Bill Clinton halusi hänen valmennustaan.